Startsida Kalender Blogg Hästar Fitness Aktiviteter Bilder Kontakt

Vicente Rotger Meseguer på hästen Uris.
Vicente Rotger Meseguer
Vicente kommer regelbundet för att hålla dressyrträningar på Kulla Vreta gård utanför Bålsta. Dessa träningar har varit mycket uppskattade då Vicente utbildar, tränar och tävlar från unghäst till Grand Prix-nivå. Kulla Vreta gård har den stora förmånen att kunna erbjuda träningar en gång per månad.

Vicente är Beatriz Ferrer Sallats fasta hemmatränare och har dessutom regelbundna träningar i Holland m.m. Vicente tvekar inte heller att sitta upp rida om problem uppstår.
 
Vicente håller clinic där han varierar antingen arbete med ett ekipage eller föreläser om olika delar av dressyrens svåra men roliga skola.
 
Att få en bra, regelbunden och harmonisk piaff och passage, utan hackande och halande, är Vicentes styrka. Självbärighet är mottot. Vicente är oerhört duktig på work in hand. Detta är en utmärkt förberedelse för introduktion av skolor, piaff och passage m.m. Vicente utför detta med lugn, elegans och skicklighet. Hästarna gymnastiseras med lätthet.

Uppstallning/övernattning kan ordnas vid Vicentes kurser. Anmälan via mejl (anmälan är bindande). Välkommen!


Charlotta Ingvarsdotter
Charlotta Ingvarsdotter
Charlotta även kallad Lotta är instruktör, c-tränare, dressyrdomare och WE-domare.

SVrFs nya gren WE är här för att stanna!Denna gren består av 3 moment; Dressyr-, teknik- och speedmoment. Här är en gren där alla kan vara med oavsett häst- eller ponnyras, ryttarålder eller ordinarie inriktning(diciplin).Vi erbjuder dig att komma med din häst och pröva samtliga moment på Kulla-Vreta Gård, Bålsta.WE är ett oerhört bra komplement till den vanliga dressyrträningen. Här stimuleras och tränas hästen i att världen är föränderlig. Träna dressyr och ta hjälp av tunnor, grind mm så att såväl ryttare som häst får utmaning.
Presentation:
Vicente Rotger Meseguer

Charlotta Ingvarsdotter
Länkar:
Tränarhemsida

Innehållet på dessa sidor skyddas av lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk
wallenberg.nu